•  

Vergaderzaal Bourgogne

Bent u op zoek naar een vergaderzaal die makkelijk bereikbaar is en tevens beschikt over de nodige faciliteiten? Zoek niet langer, bij Het Wijnhuis vindt u zeker een zaal die aan al uw wensen voldoet.

Een zaal op maat van uw event

Vergaderzaal Bourgogne biedt ruimte aan maximum 110 personen. Deze tijdloze zaal, gelegen op de eerste etage, beschikt over daglicht, waardoor u op ieder moment aangenaam kan vergaderen. De ruimte is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, zoals een vergadering, meeting, opleiding en seminarie.  

 

Bent u op zoek naar een zaal met een ruimere capacitieit? Geen nood! Zaal Bourgogne bevindt zich naar vergaderruimte Bordeaux. U heeft de mogelijkheid om beide zalen te combineren tot één modern, groot geheel dat plaats biedt aan maar liefst 220 personen. Wilt u Vergaderzaal Bourgogne combineren met onze Wintertuin? Ook dit is mogelijk. Onze Wintertuin kan bij grote recepties dienst doen als ontvangstruimte. 

 

In onze vergaderzalen kan u gratis beroep doen op draadloos Internet. U heeft tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer, projectiescherm en/of flipchart. Didactische materialen, drank en de huur van de zaal worden apart verrekend.

Met of zonder culinaire hoogstandjes

Wilt u uw vergaderzaal combineren met catering? Dat kan! Van broodjesmaaltijd, ontbijtvergadering en lunch tot een uitgebreide menu, bij ons heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Eenvoudig bereikbaar

Het Wijnhuis, gelegen in het centrum van Geel, is eenvoudig bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeergelegenheid op wandelafstand. Wilt u tussendoor eventjes ontspannen, dan kan u terecht in het aangrenzende stadspark. Het Wijnhuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rokers kunnen terecht in onze aparte rokersruimte.

 

Meer informatie over onze vergaderzalen kan u steeds vrijblijvend opvragen. Wij zorgen voor een offerte op maat, zodat wij samen met u kunnen terugblikken op een succesvolle bedrijfsbijeenkomst!

Vergaderzaal BourgogneVergaderzaal BourgogneVergaderzaal BourgogneVergaderzaal Bourgogne
Vergaderzaal BourgogneVergaderzaal BourgogneVergaderzaal BourgogneVergaderzaal Bourgogne
Wintertuin