•  

Catering

Feestzalen met catering 

Geniet zorgeloos van uw feest of event dankzij onze traiteurservice. U bespreekt met ons op voorhand welke menu-arrangementen u wenst en onze koks zorgen ervoor dat uw gasten culinair verwend worden.

Ruim aanbod aan formules

Bij Het Wijnhuis heeft u een ruime keuze aan catering. Van een heerlijk vers ontbijt, brunchbuffet, hapjes- en fingerfoodformules, taste & dinner suggesties,  een Kempische koffietafel tot een walking dinner, babyborrelformule, uitgebreid buffet en gastronomische meergangendiner: wij zorgen voor de juiste hap bij iedere gelegenheid. Wenst u graag een voorstel op maat? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent.

Streekproducten

Streekproducten zijn zoveel meer dan heerlijke verwennerij. Achter elk product schuilt een fascinerende geschiedenis. Ook in onze streek zijn er tal van lekkernijen terug te vinden. Wat dacht je van een zeuntpaté van keurslager Karel Stessens, vlietbrood van bakkerij Steurs, pensen van Slagerij Vandecruys, aardappelen van Raf Patat en vlietworst van Slagerij Sysmans? Geel moet je proeven! Ook op vlak van warme en koude dranken heeft onze stad heel wat te bieden. Van Vliet- en Zeuntbier en Vals Paterke tot Koffie De Maan met een Geels Witteke, bij Het Wijnhuis werken we met plezier geregeld met onze eigen Geelse streekproducten. Altijd heerlijk vers!

Aangepaste wijnen

Onze sommeliers zorgen voor wijnen die een perfecte match vormen bij de gerechten. Hiervoor wordt beroep gedaan op de eigen wijnhandel Huis Manendonckx. Huis Manendonckx beschikt over een ruim aanbod van 200 wijnen. In het assortiment kwaliteitswijnen zit, naast Franse wijnen, een breed gamma aan wereldwijnen, cava's en champagnes. Wat u ook wenst, uw verlangen is onze zorg!

Verse koffie uit onze eigen branderij 'De Maan' 

We schenken koffie uit onze eigen koffiebranderij De Maan. Kenmerkend aan 'De Maan' is de zachte smaak die te danken is aan de lange branding van de arabica-boon. Doordat er wekelijks gebrand wordt, is de koffie altijd vers. 'De Maan' is op en top Geelse koffie en de typische verpakking uit de jaren '20 verraadt de jarenlange familietraditie. Sinds 2011 is 'De Maan' erkend als een traditioneel Vlaams streekproduct.