•  

Feestzaal Bordeaux

Een babyborrel, jubileum, wedding party, communie- of verjaardagsfeest in het vooruitzicht en wilt u zorgeloos kunnen feesten? Dan biedt het Wijnhuis de ultieme oplossing! Terwijl u geniet van uw receptie, diner of feest nemen wij de gastronomische catering en professionele bediening voor onze rekening. Geen last van onnodige organisatiestress, wij zorgen voor uw feest van a tot z. Uw taak? Er een geweldige tijd van maken!

Tal van mogelijkheden

Feestzaal Bordeaux, gelegen op de eerste etage, biedt ruimte aan maximum 110 personen. Of u nu kiest voor een lunch, receptie, walking dinner, drinkavond of feest, deze zaal leent zich uitstekend voor diverse feestformules. Wij bespreken met plezier samen met u uw wensen en mogelijkheden.

 

Bent u op zoek naar een zaal met een ruimere capaciteit? Geen nood! Feestzaal Bordeaux bevindt zich naar feestzaal Bourgogne. U heeft de mogelijkheid om beide zalen te combineren tot één modern, groot geheel dat plaats biedt aan maar liefst 220 personen. Wilt u Feestzaal Bourgogne combineren met onze Wintertuin? Ook dit is mogelijk. Onze Wintertuin kan bij grote recepties dienst doen als ontvangstruimte. 

 

Ook van de zaalaankleding hoeft u zich niets aan te trekken. Wij zorgen voor sfeervolle decoratie, aangepast aan uw verlangens. Bij ons betaalt u enkel het kostenplaatje van het menu. Zowel de zaalaankleding, bloemenversiering, tafellinnen als achtergrondmuziek zijn in de prijs inbegrepen. Wenst u een beamer, projector of flipchart te gebruiken? Dat kan voor slechts €15,00/stuk.

Uw trouwfeest op onze locatie

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en organiseert u uw huwelijksfeest in één van onze feestzalen? Wij beschikken over een eigen huis-DJ met een ruime keuze aan muziek. Wat uw muziekgenre ook mag zijn, onze huis-DJ draait voor ieder wat wils! Sfeer gegarandeerd!

Perfecte ligging

De feestzaal, gelegen in het centrum van Geel, is eenvoudig bereikbaar en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op wandelafstand. Wilt u na uw feest liever niet terug naar huis rijden? U vindt diverse hotels in de nabije omgeving. 

 

Uw trouwfeest op onze locatie? Na de mooiste dag van uw leven kan u - vanaf een bepaald bedrag - zorgeloos en gratis overnachten in één van de nabijgelegen hotels, zoals B&B Belrose en Hotel Roosendaelhof. Enjoy!

Feestzaal BordeauxFeestzaal BordeauxFeestzaal BordeauxFeestzaal Bordeaux
Feestzaal BordeauxFeestzaal BordeauxFeestzaal BordeauxFeestzaal Bordeaux
Feestzaal BordeauxFeestzaal BordeauxWintertuin