•  

Feestzaal Beaujolais

Een babyborrel, jubileum, wedding party, communie- of verjaardagsfeest in het vooruitzicht en wilt u zorgeloos kunnen feesten? Dan biedt het Wijnhuis de ultieme oplossing! Terwijl u geniet van uw receptie, diner of feest nemen wij de gastronomische catering en professionele bediening voor onze rekening. Geen last van onnodige organisatiestress, wij zorgen voor uw feest van a tot z. Uw taak? Er een geweldige tijd van maken!

Ideaal voor kleinere feesten

Bent u van plan slechts een beperkte groep mensen uit te nodigen, dan kan u terecht in Feestzaal Beaujolais. Deze tijdloze zaal, gelegen op het gelijkvloers, biedt plaats aan maximum 40 personen. Of u nu kiest voor een lunch, drinkavond of feest, deze zaal leent zich uitstekend voor diverse feestformules. Wij bespreken met plezier samen met u uw wensen en mogelijkheden.

 

Ook van de zaalaankleding hoeft u zich niets aan te trekken. Wij zorgen voor sfeervolle decoratie, aangepast aan uw verlangens. Bij ons betaalt u enkel het kostenplaatje van het menu. Zowel de zaalaankleding, bloemenversiering, tafellinnen als achtergrondmuziek zijn in de prijs inbegrepen. Wenst u een beamer, projector of flipchart te gebruiken? Dat kan voor slechts €15,00/stuk.

Perfecte ligging

De feestzaal, gelegen in het centrum van Geel, is eenvoudig bereikbaar en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op wandelafstand. Wilt u na uw feest liever niet terug naar huis rijden? U vindt diverse hotels in de nabije omgeving. 

 

Uw trouwfeest op onze locatie? Na de mooiste dag van uw leven kan u - vanaf een bepaald bedrag - zorgeloos en gratis overnachten in één van de nabijgelegen hotels, zoals B&B Belrose en Hotel Roosendaelhof. Enjoy!

 

Feestzaal BeaujolaisFeestzaal Beajolais